Välkommen ska ni vara till Annapalaa VS MLi!

Tjenare!

Välkommna ska ni vara till våran uppstartade blogg annapalaa vs MLi.
Denna blogg kommer handla om vårat projektarbete vi har nu sista året på gymnasiet. Och vårat projektarbete går ut på att vi ska granska skillnaden mellan GI-metoden och ViktVäktarna.

Fungerar dom verkligen? Vad händer med kroppen och hur effektiv är metoderna egentligen? Vi ska ta reda på många frågor som behöver svar! Vi startade upp denna blogg för att ni läsare skulle kunna få se processen och vara med när saker och ting kan hända. Ni ska kunna komma med kommentarer samt åsikter om vårat projekt, det blir en nice feedback.

Med dagens ideal vill vi inte uppmuntra människor till bantning utan till att lägga om kosten, prioritering av saker och ta en enkel promenad. Folk tror kanske att hoppa över en eller flera måltider gör susen för kroppen, man blir slank och fin.. FEL! När du hoppar över en måltid resulterar det i att nästa gång du äter så läggs all den mat du äter på fettreserverna aka "Oh, this is going straight to my ass!".

Vi vill förändra dagens samhälle till något bättre utan självsvält och matmissbruk. Man kan äta underbart god mat utan att behöva bli "fet" som många skulle vilja kalla det. Allt handlar om att hitta en balans i sin egen kropp där man vet hur mycket kroppen kan ta in och göra av med. Alla är vi olika och unika på samma gång!

Vi avslutar detta inlägg med att berätta för er att i något senare inlägg kommer vi göra en presentation av oss själva, vilka vi är och vad vi tycker och tänker om vårat projekt. Vi ska även försöka snygga till bloggen så den inte är så tråkig och ointressant. Den som har bra tips och vill hjälpa oss, step up!

/ annapalaa & MLi :)

Kommentarer
Postat av: Robert.Ö

Intressant drabbning detta! Vad är den största skillnaden mellan GI-metoden och Viktväktarna?

2009-10-03 @ 19:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0