Låt oss presentera: ANNAPALAA VS MLI!

Tjena!

Efter en månads väntan kommer idag vår efterlängtade presentation! Det kommer en bild längre ner på oss och lite information om vad vi ska pyssla med de kommande 2 månaderna. Nu är det bara 3 dagar kvar...

Vi är två rödtottar från Karlstadområdet som vill föra världen till en ljusare plats (låt profeten tala) genom att omvandla söggeläting (när man äter för grisigt, alltså onyttigt) och fasta (då man inte äter något) till bra matvanor. Man kan äta underbart god mat utan att vara osund på någotvis.

Vi går sista året på Hammarö Utbildningscenter där vi går Barn&fritidsprogrammet med Idrottsledarskap som inriktning. Våra framtidsplaner siktas ner mot Göteborg där vi båda ska läsa till Sjukgymnast. Brist på fantasi at the moment, kanske ska kolla mer på våra personliga presentationer?

This is us (:



Vårat projetkarbete går ut på att se skillnaden mellan GImetoden och ViktVäktarna. Dessa två dieter ska vi exprimentera med. Vi ska se hur kroppens förändras, om den förändras och vad det kan komma för konsekvenser! Vi ska ta reda på allt som behövs veta. Är det dyrare att äta nyttigt och gott eller måste man gå på det billigaste? Vi vill visa för människor att ändra matvanan kan göra det mesta bra! Vi ska öppna upp oss i denna bloggen som vi kanske senare nämnt. Detta ska vi göra genom bilder, videoklipp och känslor.

Det finns djupare plan på varför vi gör detta. Kanske vi förmedlar det senare? Vi har en mail där ni kan skriva, tycka och tänka till om vårat projekt. Har ni frågor om recept, träning eller om rent allmäna grejer så är det bara att skicka i väg ett internetbrev till oss.
[email protected]

Vi kommer vara mer laddade på att blogga nu än tidigare för som sagt, det är bara 3 dagar kvar nu..

/ annapalaa vs MLi (:


Kommentarer
Postat av: Göran

Vilken av dessa dieter är den som flest personer använder? // nyfiken följare

2009-10-03 @ 19:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0